root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Абовян, Софія Олегівна
1
search.filters.author.Дербеда, Роман Олегович
1
search.filters.author.Клус, Богдан Васильович
1
search.filters.author.Польовий, Валентин Русланович
Ключові слова
search.filters.subject.жир
2
search.filters.subject.білок
2
search.filters.subject.кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
1
search.filters.subject.автоклав
1
search.filters.subject.вершки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.жир
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення конструкції автоклаву об’ємом 0,75 м 3 для витоплювання жиру з кісток
(
2022
)
Клус, Богдан Васильович
Показати більше
Документ
Удосконалення лінії виробництва вершкового масла з метою зниження енерговитрат
(
2022
)
Польовий, Валентин Русланович
Показати більше
Документ
Удосконалення лінії виробництва сиркового десерту на основі визначення раціонального регламенту її роботи на ТДВ «Яготинський маслозавод»
(
2022
)
Дербеда, Роман Олегович
Показати більше
Документ
Розроблення технології рибних рублених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності
(
2021
)
Абовян, Софія Олегівна
Показати більше