Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування баромембранних процесів в технологіях харчових виробництв(2024) Мельнічук, Данило ЕдуардовичДокумент Удосконалення технології виробництва бутильованої води на ТОВ «Росяна»(2022) Янченко, Максим ВалерійовичДокумент Документ Дослідження та удосконалення технології утилізації після спиртової барди з отриманням дріжджового кормового продукту(2021) Клепач, Ігор ОлександровичДокумент Удосконалення технології підготовки води з використанням мембранних способів для виробництва безалкогольних напоїв потужністю 15 м3/год(2021) Білан, Олександр Вікторович