Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення рецептурного складу мармеладу на еритритолі та впровадження його в проєкті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Фастів Київської області(2024) Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДокумент Розробка технології аюрведичного зефіру для ЗРГ(2024) Вишневська, Людмила В’ячеславівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення рецептури та впровадження кондитерських виробів антидіабетичного призначення в проєкті кондитерського цеху у м. Гостомель Київської області(2023) Краснянська, Юлія ВолодимирівнаДокумент Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси(2022) Ухаль, Вікторія ДмитрівнаДокумент Документ Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону(2021) Кіндюк, Дарина Володимирівна