Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням фізико-хімічних способів на ТОВ «Олександрійський цукровий завод»(2022) Стецунова, Анжеліка МиколаївнаДокумент Документ Удосконалення технології виробництва бутильованої води на ТОВ «Росяна»(2022) Янченко, Максим ВалерійовичДокумент Документ Дослідження технології очищення води р. Десна з використанням коагулянтів сульфату та оксихлориду алюмінію(2022) Морашова, Валентина СвятославівнаДокумент Удосконалення технології очищення води з використанням знезаражуючих установок на підприємстві Danone(2022) Крестельова, Марія ЮріївнаДокумент Документ Удосконалення технології кондиціювання води для виготовлення безалкогольних напоїв на ПрАТ «Оболонь»(2021) Ліщук, Андрій ОлександровичДокумент Дослідження технології підготовки води у виробництві безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2021) Мисюк, Олексій МиколайовичДокумент Удосконалення технології очищення соку зниженої натуральної лужності на Яреськівському цукровому заводі(2021) Дубінін, Данило Володимирович