Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Особливості організації виробництва ферментованих напоїв у ресторані готелю у Печерському районі м. Києва(2024) Сахновський, Владислав ВалерійовичДокумент Розроблення технології напою Комбуча з використанням хмелю(2023) Рябцев, Юрій СергійовичДокумент Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii(2023) Покинтелиця, Андрій ВолодимировичДокумент Біотехнологія ферментованих напоїв на основі нетрадиційної сировини(2023) Вавілова, Анастасія ІгорівнаДокумент Розробка технологічного обладнання для виробництва чайного гриба потужністю 2000 л/добу(2023) Савчук, Роман ОлександровичДокумент Дослідження і вибір раціональних режимів приготування ферментованих напоїв з використанням чайного гриба(2021) Зінець, Євген Олександрович