root.skip-to-content
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Буряк, Дар’я Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.крем з вершків
1
search.filters.subject.біологічна цінність
1
search.filters.subject.дефіцит білка
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.кондитерські напівфабрикати
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.крем з вершків
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Розроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Розділ: Технологія оздоблювального напівфабрикату – крему з використанням молочно-білкового копреципітату
(
2022
)
Буряк, Дар’я Олександрівна
Показати більше