Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології сиркової маси з кунжутом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу(2024) Халаімова, Олександра АндріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Розроблення технології салатних самбуків з кунжутним насінням для літніх людей(2021) Кучерявий, Ігор АндрійовичДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом(2021) Дячук, Олена Дмитрівна