Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
31 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології напівфабрикату термостабільної начинки для ЗРГ(2023) Товстоног, Дмитро ОлексійовичДокумент Удосконалення технології заварного тіста для приготування пітти(2022) Агеєв, Вадим РуслановичДокумент Удосконалення технології безалкогольних фруктових коктейлів в молодіжному кафе Голосіївського району м. Києва(2021) Калюш, Олександр ОлеговичДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми(2021) Рудий, Владислав ВіталійовичДокумент Удосконалення технології соусів в ресторані Деснянського району м. Києва(2021) Шула, Володимир СергійовичДокумент Розроблення програми стратегічних змін на підприємстві(2021) Федорчук, Вячеслав ВіталійовичДокумент Розроблення безглютенової продукції для ресторану в м. Дніпро(2021) Щербін, Микита ОлексійовичДокумент Удосконалення технології супів, збагачених молочними білками для арт-ресторану в місті Богуслав Київської області(2021) Чижевська, Людмила АнатоліївнаДокумент Розроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської області(2021) Чечотенко, Карина ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології холодних закусок на основі хумусу в ресторані ізраїльської кухні Шевченківському району м. Києва(2021) Хабенець, Ольга Вікторівна