Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
39 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури булочного виробу з ячмінними пластівцями з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Жмеринка Вінницької області(2024) Коломієць, Михайло ЯрославовичДокумент Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології грибних паштетів для дієтичного харчування(2024) Чепурська, Каріна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна(2024) Мідлер, Галина СергіївнаДокумент Розробка рецептури антивікової гелевої сироватки для обличчя з гіалуроновою кислотою(2024) Гончар, Марія СергіївнаДокумент Удосконалення технології вітамінізованих олієвмісних емульсійних продуктів(2024) Калитенко, Андрій СергійовичДокумент Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва дитячих м’ясо-рослинних консервів оздоровчого призначення(2024) Медведюк, Ірина ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Використання гречки і продуктів її переробки у технології м’ясопродуктів(2024) Шкірдов, Дмитро Максимович