Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесу різання лікарської рослинної сировини та модернізація млина ножового типу продуктивністю 35 кг/год(2024) Сторожишин, Тарас ГригоровичДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини(2024) Стеблик, Діана ВасилівнаДокумент Удосконалення технології м'ясо-рослинних посічених напівфабрикатів для спеціального харчування(2024) Фіненко, Валерій МихайловичДокумент Розроблення технології дієтичної добавки на основі люцерни(2023) Дика, Альона ВалеріївнаДокумент Удосконалення процесу і обладнання різання лікарської рослинної сировини(2023) Харченко, Олександр ВіталійовичДокумент Удосконалення технології холодних соусів на ягідних відварах(2022) Лабенська, Наталія ВікторівнаДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)(2022) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Удосконалення технології ферментованого безалкогольного напою на основі цукрового сорго(2021) Черкасенко, Яна ОлександрівнаДокумент Розроблення технології морозива сорбет з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки 7 т готової продукції за зміну(2021) Кулігіна, Катерина ВалеріївнаДокумент Розроблення технології безлактозної продукції на рослинній основі з кокосового горіха для ресторану в м. Львів(2021) Яріш, Марія Степанівна