Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ(2024) Давидюк, Юлія ВасилівнаДокумент Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування(2024) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства(2024) Вархол, Вероніка ОлегівнаДокумент Розробка технології фітоекстрактів для виробництва кулінарної продукції(2024) Ворона, Юлія ВалеріївнаДокумент Документ Виробництво маргаринової продукції підвищеної біологічної цінності у цеху потужністю 70 т за добу(2022) Танчик, Ренат СергійовичДокумент Дослідження технології підготовки води у виробництві безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2021) Мисюк, Олексій МиколайовичДокумент Розроблення технології пісочного печива Сабле для кафе-кондитерської в м.Костопіль Рівненської області(2021) Чечотенко, Карина Віталіївна