Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження та удосконалення способів виробництва біоетанолу(2024) Стасів, Андріана МихайлівнаДокумент Дослідження та удосконалення технології спиртової бражки із застосуванням електрохімічно активованої води(2024) Черемис, Анна РусланівнаДокумент Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Автоматизована система управління технологічним процесом варіння сусла на пивзаводі з використанням методів нечіткої логіки(2024) Мариненко, Олександр ВіталійовичДокумент Розроблення технології ферментованого напою на чайній основі із застосуванням Medusomyces gisevii(2023) Покинтелиця, Андрій ВолодимировичДокумент Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла(2023) Максян, Альона ГригорівнаДокумент Документ Удосконалення технології пива з гречки з низьким вмістом глютену(2022) Бельтюкова, Єлизавета Олександрівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »