Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
35 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології страв з м’яса птиці з додаванням молочної та рослинної сировини(2024) Яремчук, Катерина ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології печива з покращеними споживчими властивостями для ЗРГ(2024) Ребіцька, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології десертів для ЗРГ з сучасною українською кухнею(2023) Запорожан, Алла ЛеонідівнаДокумент Розроблення технології напівфабрикату термостабільної начинки для ЗРГ(2023) Товстоног, Дмитро ОлексійовичДокумент Удосконалення технології холодної збивної страви-мусу підвищеної біологічної цінності(2023) Духовнікова, Катерина АндріївнаДокумент Удосконалення технології піци спеціального призначення для ЗРГ(2023) Алаторцев, Микола МиколайовичДокумент Удосконалення технології заварного тіста для приготування пітти(2022) Агеєв, Вадим РуслановичДокумент Удосконалення технології безалкогольних фруктових коктейлів в молодіжному кафе Голосіївського району м. Києва(2021) Калюш, Олександр ОлеговичДокумент Туристичний готель з інноваційною технологією «розумний номер» в с. Віта-Поштова Київської області(2021) Доліновська, Марина ВалеріївнаДокумент Бізнес-готель з впровадженням ІоТ-менеджменту в Оболонському районі м. Києва(2021) Бублей, Ганна Василівна