Авторські свідоцтва

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7500

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сухого розчинного напою на основі солоду (Патент на корисну модель № 148754)
    (2021) Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Кушнір, Олена Володимирівна
    Спосіб виробництва сухого розчинного напою на основі солоду, що включає обсмажування зернової сировини та цикорію з подальшим швидким охолодженням, екстрагування напівпродуктів в протитечійному режимі, фільтрацію, концентрування екстрактів та висушування суміші, який відрізняється тим, що як зернову сировину використовують ячмінний солод, обсмажування солоду проводять за температури 160…170 °C протягом 20…25 хв., екстрагування - за температури 45…80 °C і нормального тиску до вмісту сухих речовин 30…35 %.