Курси та конспекти лекцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7502
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вища математика(2010) Мартиненко, Михайло Антонович; Зінькевич, Олексій Петрович; Ткачук, Алла МиколаївнаВисвітлені основні частини вищої математики для студентів технічного университета. The main parts of higher mathematics for students of a technical university have been considered.Документ Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин(2012) Стеценко, Наталія Олександрівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Іванова, Вікторія ДжанівнаВивчення будови і властивостей біологічно активних речовин – одна з основних і важливих складових, що дозволяє розробляти принципи раціонального харчування, конструювання нових харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення. Будова сполук, їх властивості і реакційна здатність визначають механізми перетворень, що відбуваються у технологічних процесах. Тому необхідно враховувати ці знання при створенні нових корисних фізіологічно функціональних інгредієнтів, розробці новітніх технологій харчових продуктів оздоровчої дії. The study of the structure and properties of biologically active substances - one of the main and important components that enables you to develop the principles of nutrition, construction of new foods and health prevention purposes. The structure of the compounds, their properties and reactivity determine the mechanisms of transformations occurring in the process. It is therefore necessary to take into account this knowledge to create useful new physiologically functional ingredients, developing new technologies foods health action.