Монографії

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7504

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Алкогольні напої - досвід поколінь
    (2022) Шиян, Петро Леонідович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шевченко, Олександр Юхимович; Кириленко, Роман Григорович
    Книга про виноробство та винокуріння від старовинних часів до сучасності, досвід, традиції та рецептури виготовлення високоякісних алкогольних напоїв. Наведені оригінальні технології та обладнання для виготовлення широкого спектра алкогольних напоїв і харчового спирту в домашніх умовах, умовах фермерських господарств та готельно-ресторанних комплексів. Книга розрахована на широкий загал фахівців, шанувальників високоякісних напоїв, які хотіли б удосконалити власну майстерність, студентів коледжів і вузів харчового спрямування, в т.ч. тих, хто навчається за освітніми програмами «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Готельна і ресторанна справа», «Туризмознавство», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування» тощо. Рекомендована Вченою радою Національного університету харчових технологій (Протокол №9 від 28.04.2022).
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом
    (2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Руднєва, Марина Григорівна; Смирнов, І. Г.; Сологуб, Юрій Іванович; Ткаченко, О. Б.; Шиян, Петро Леонідович
    Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виноградно-виноробному комплексу світу та України, інноваційні технології у виробництві, управлінні та просуванні виноробної продукції в умовах глобалізаційних процесів. Викладені наукові підходи до формування дестинацій винного туризму. The present state and prospects of the grape-and-winemaking complex development of the world and Ukraine, innovative technologies in the production, management and promotion of winemaking products in the conditions of globalization processes are analyzed. The scientific approaches to the formation of wine tourism destinations are presented.