Методичні рекомендації та програми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Програма варіативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра
    (2012) Басюк, Тетяна Петрівна
    Програма навчальної дисципліни «Економіка готельного господарства та ціноутворення» для студентів за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». Study subjects "Economy hotel management and pricing" for students in the direction of 6.140101 "Hotel and restaurant business».
  • Ескіз
    Документ
    Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
    (2011) Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна Петрівна
    Робоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.