Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»(2011) Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна ПетрівнаРобоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.