Методичні рекомендації та програми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”
    (2012) Шеманська, Євгенія Іванівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Бабенко, Валерій Іванович; Громова, Олена Миколаївна
    В роботі наведені сучасні методи дослідження показників якості олій, жирів та жировмісної продукції, вимоги до техніки безпеки виконання лабораторних робіт, наведений список літератури. In the present study the modern methods of quality vegetable oils, fats and fat-containing products, the requirements for safety equipment for laboratory work, the list of literature.
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики
    (2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир Олександрович
    Завданням практики є підготовка студентів до написання диплому. Під час проходження практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих підрозділів, основних та допоміжних цехів; знайомиться з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств оліє-жирової та парфумерно-косметичної промисловості; вивчає суть та режими основних технологічних операцій отримання та переробки жирів, виробництва парфумерно-косметичної продукції; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінювання якості сировини та готової продукції; вивчає структуру та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання; знайомиться із використанням контрольно-вимірювальної апаратури; вивчає питання охорони праці, виробничої санітарії, техніки безпеки на підприємствах олійно-жирової галузі; знайомиться з питаннями екології навколишнього середовища. The objective of the practice is to prepare students to write diploma. During the internship, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual units, main and auxiliary workshops, met with key technical and economic performance of companies with oil and fat and perfume and cosmetics industry, examines the nature and modes of the basic technological operations receiving and processing of fats production of perfume and cosmetic products, are skillful application documentation to assess the quality of raw materials and finished products, studying the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment, familiar with the use of test equipment, examines issues of labor protection, occupational health, safety the business oil and fat industry, familiar with the environmental issues of the environment.
  • Ескіз
    Документ
    Програма технологічної практики
    (2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир Олександрович
    Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. Під час практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих структурних підрозділів, основних та допоміжних цехів, складського господарства; ознайомлюється з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств олієжирової та парфумерно-косметичної галузі; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій зберігання, переробки насіння олійних культур та ознайомитись з основними виробництвами з переробки жирів, що є на підприємстві; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій виробництва парфумерно-косметичної продукції на підприємстві; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінки якості насіння, рослинних олій, саломасів, переетерифікованих або фракціонованих жирів, мила, маргаринів, майонезів та парфумерно-косметичної продукції; вивчає будову та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання. Technological practice is an integral part of the educational process at the university. During practice, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual business units, main and auxiliary workshops, storage facilities, acquaints himself with the basic technical and economic performance of companies and oil and fat perfume and cosmetic industry, examines the nature and modes of the basic technological operations of storage, processing oilseeds and learn basic production processing of fats that are in the company, examines the nature and modes of the basic technological operations of perfume and cosmetic products in the company, acquires skills application documentation for assessing the quality of seeds, vegetable oils, salomas, specifically or fractionated fat, soap, margarine, mayonnaise and perfume and cosmetic products, studies the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
    (2012) Романовська, Тетяна Іванівна
    Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять послідовність виконання лабораторних робіт, перелік обладнання, реактивів, матеріалів, необхідних для виконання робіт, опрацювання отриманих результатів, правила з техніки безпечного проведення робіт у хімічній лабораторії та список рекомендованих літературних джерел.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»
    (2012) Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Левчук, Ірина Володимирівна
    Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять перелік тем лекційних та лабораторних занять, питання до контрольної роботи та список рекомендованих літературних джерел.