Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з розділу “Технологія жирів і жирозамінників”(2012) Шеманська, Євгенія Іванівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Бабенко, Валерій Іванович; Громова, Олена МиколаївнаВ роботі наведені сучасні методи дослідження показників якості олій, жирів та жировмісної продукції, вимоги до техніки безпеки виконання лабораторних робіт, наведений список літератури. In the present study the modern methods of quality vegetable oils, fats and fat-containing products, the requirements for safety equipment for laboratory work, the list of literature.Документ Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань(1997) Таран, Віталій Михайлович; Беседа, Сергій ДмитровичМетою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).