Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів(2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій ДмитровичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів складається з теплоізольованої камери з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагнітаючі повітропроводи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи, повітропроводи для відводу робочої суміші, а також рами з продуктом. В теплоізольованій камері додатково розташована система пульсуючого повітророзподілу, яка складається з вентилятора, механізму перемикання подачі повітряної та димоповітряної суміші в повітропроводиДокумент Масловиготовлювач періодичної дії (патент на корисну модель № 129766)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Закревський, Андрій ІвановичМасловиготовлювач періодичної дії, що містить металеву ємність, що обертається навколо власної вісі, привідний механізм, змонтованого в станині, який відрізняється тим, що в ємності закріплені вісім металевих направляючих пластин прямокутної форми по всій довжині та додатково оснащена трьома інтенсифікуючими елементами в вигляді сфер або циліндрів, закріплених на металевих тросах, перпендикулярно направляючим пластинам. Maslovigotovlyuvach periodicheskogo deystviya, soderzhashchiy metallicheskuyu yemkost', vrashchayetsya vokrug sobstvennoy osi, privodnoy mekhanizm, smontirovannogo v stanine, kotoryy otlichayetsya tem, chto v yemkosti zakrepleny vosem' metallicheskikh napravlyayushchikh plastin pryamougol'noy formy po vsey dline i dopolnitel'no osnashchena tremya intensifitsiruya elementami v vide sfer ili tsilindrov , zakreplennykh na metallicheskikh trosakh, perpendikulyarno napravlyayushchim plastinaДокумент Пристрій для теплового оброблення ковбасних втиробів (патент на корисну модель № 133261)(2019) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Ястреба, Сергій ПетровичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів, який містить камеру, транспортер для переміщення рам з продуктом, кондиціонер, димогенератор і систему пульсуючого повітророзподілення, який відрізняється тим, що встановлені нагнітаючий та витяжний короби, розташовані в одній площині у верхній частині камери, нагнітаючий короб оснащений конічними насадками для розподілення середовища, насадки розташовані в просторі, утаореному бічними стінками камери і транспортером з рамами для переміщення виробів. A device for the heat treatment of sausage wares comprising a chamber, a conveyor for moving the frames to the product, an air conditioner, a smoke generator and a pulsating air distribution system, characterized in that the mounting and exhaust ports are arranged in the same plane at the upper part of the chamber, the conveying box is equipped with conical the nozzles for distributing the medium, the nozzles are located in the space, intaporated by the side walls of the chamber and the conveyor with the frames to move the products.Документ Спосіб теплового оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 124830)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій ЮрійовичСпосіб теплового оброблення ковбасних виробів, що включає процеси копчення та сушіння ковбасних виробів, який відрізняється тим, що копчення і сушіння проводять одночасно в двох секціях одніє"і термокамери при пульсаційній подачі димоповітряно"і і повітряно"і сумішей зі швидкістю 0,2...0,4 м/с, при температурі копчення 16...24 °С, відносній вологості 79...92 % протягом 3-х діб, при копченні тривалість циклу пульсаційної подачі димоповітряно"і суміші складає 60...90 хв. з інтервалом 60...90 хв., а при температурі сушіння 11...13 °С тривалість циклів подачі повітряної суміші в першому періоді сушіння складає 60...90 хв. з інтервалом 4... 5 годин і відносній вологості повітря 80...90 %; в другому періоді сушіння тривалість циклу складає 90...120 хв. з інтервалом 4...5 годин і відносній вологості 70...80 %; в третьому періоді сушіння повітряна суміш подається постійно з відносною вологістю 55....70 %. The method of heat treatment of sausage products, which includes the processes of smoking and drying of sausage products, characterized in that the smoking and drying are carried out simultaneously in two sections of one "and the thermocameras in the pulsating filament of smoke" and "air" and mixtures at a rate of 0.2 .. .0.4 m / s, at a smoking temperature of 16 ... 24 ° С, a relative humidity of 79 ... 92% during 3 days, during smoking, the duration of the cycle of the pulsating filing of smoke air "and the mixture is 60 ... 90 minutes at intervals of 60 ... 90 minutes, and at a drying temperature of 11 ... 13 ° C, the duration of the cycles of supply of air mixture in the first drying period is 60 ... 90 minutes with an interval of 4 ... 5 hours and a relative humidity of 80 ... 90%, in the second period of drying the cycle duration is 90 ... 120 minutes at intervals of 4 ... 5 hours and relative humidity 70 ... 80%; in the third drying period, the air mixture is fed continuously with a relative humidity of 55 .... 70%.Документ Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 119356)(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Міхно, Ілля АнатолійовичПристрій для термічного оброблення ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із соплами, розташованими з двох протилежних сторін камери по всій її довжині. Камера додатково оснащена розсікачем потоку, розташованим в колекторному коробі, встановленому зовні камери, який утворений двома вертикальними криволінійними площинами параболічної форми, які утворюють два канали з паралельно розташованими пластинами, розміщеними в бічних стінках термокамери, де кожний з каналів оснащений заслінкою. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside of which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzles, located on two opposite sides of the chamber throughout its length. The chamber is further equipped with a flow dispenser located in a collector box mounted outside the chamber formed by two vertical curvilinear planes of the parabolic shape, which form two channels with parallel plates placed in the side walls of the thermocouple, where each of the channels is equipped with a shutt.Документ Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 116506)(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для теплової обробки ковбасних виробів містить камеру, транспортер всередині камери для переміщення рам з продуктом, кондиціонер і димогенератор. Додатково встановлена система пульсуючого повітророзподілення, яка містить вентилятор, припливного повітропроводу, двох повітророзподільних каналів, механізму перемикаючого подачу повітряного або димоповітряного середовища в повітророзподільні канали, заслінок і витяжного каналу. The device for heat treatment of sausage products contains a camera, a conveyor inside the camera for the framing of frames with the product, air conditioning and a smoke generator. An additional system of pulsating air distribution, which contains a fan, an inflow air line, two air distribution channels, a mechanism for switching the supply of air or smoke air to the air distribution channels, the damper and the exhaust duct.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 106974)(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарки, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції охолодження розташована зрошувальна система розподілення холодоносія, що являє собою розпилюючі насадки для холодної води з можливістю охолодження ковбасних виробів до температури 28-32 °С протягом 25-30 хв. The device for heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into sections of roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the cooling section, there is an irrigation system for distributing the refrigerant, which is a spray nozzle for cold water with the ability to cool sausage products to a temperature of 28-32 °C for 25-30 minutes.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 100892)(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарювання, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції варки додатково розташована ємність з водою з температурою 82-85 °С, в яку занурюються носії ланцюгового транспортера з ковбасними виробами. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into a section for roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the boiling section, there is an additional container with water at a temperature of 82-85 °С, in which the carriers of the chain conveyor with sausage products are immersed.