Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вакуум-апарат періодичної дії для уварювання утфелю (Патент на корисну модель № 75187)(2012) Бабко, Євген Миколайович; Вересоцький, Юрій Іванович; Олійник, Віктор ВікторовичВакуум-апарат періодичної дії для уварювання утфелю містить вертикальний циліндричний корпус, пристрій для подачі пари в нагрівальну камеру з кип'ятильними трубками, центральну циркуляційну трубу, ловушку-сепаратор, спускний клапан та додаткові пристрої для вдування пари під нагрівальну камеру. A vacuum apparatus of discontinuous operation for fillmass boiling contains vertical cylindrical housing, device for vapor supply into heating chamber with boiler tubes, central circulation pipe, separator box, drain valve and additional devices for steam injection under the heating chamber.Документ Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації (Деклараційний патент на винахід № 44469)(2002) Мирончук, Валерій Григорович; Литвиновська, Людмила Олександрівна; Литвиновський, Олексій Петрович; Бабко, Євген МиколайовичСпосіб варіння і кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристалізації включає уварювання утфелю в вакуум-апараті і кристалізацію його в перемішувачах-кристалізаторах з наступним його центрифугуванням. В кінці уварювання частина цукрового утфелю 10 - 30% з вакуум-апарата направляється на проміжне центрифугування, а решта цукрового утфелю, що залишається в вакуум-апараті продовжує уварюватись в типовому режимі. Отриманий під час проміжного центрифугування відтік направляється на уварювання утфелю останнього ступеня кристалізації в вакуум-апарат, з якого здійснюється часткове вивантаження утфелю для проміжного центрифугування. The proposed method for cooking sugar utfel at the final stage of crystallization involves cooking sugar utfel in a vacuum apparatus, and crystallization in mixer-crystallizers with the subsequent centrifugation. After cooking, a 10-30 % part of the sugar utfel is transferred for the intermediate centrifugation, and the remaining part is being cooked in the normal conditions. After the intermediate centrifugation, the produced product flow is transferred into the vacuum-apparatus for cooking sugar utfel of the final crystallization stage, from which the sugar utfel is partially discharged for the intermediate centrifugation.Документ Вакуум-апарат безперервної дії для кристалізації цукру (Патент на винахід №37859)(2001) Мирончук, Валерій Григорович; Гулий, Іван Степанович; Бабко, Євген Миколайович; Погорілий, Тарас МихайловичВинахід належить до цукрової промисловості і може бути застосованим у безперервній кристалізації цукру. Предметом винаходу є вакуум-апарат безперервної дії для кристалізації цукру, що включає корпус, трубчату поверхню нагріву, циркуляційні канали, вертикальні перегородки, які ділять камеру росту кристалів на секції, днище, калібровані щілинні отвори для переходу утфелю із секції в секцію і колекторів для підводу цукрового розчину. The invention relates to sugar industry and can be used in continuous sugar crystallization. The invention relates to a vacuum apparatus of continuous action for sugar crystallization, comprising a housing, piping heating surface, circualtion channels, vertical partitions, which separate a chamber of crystal growth for sections, bottom, calibrated slit openings for massecuite transfer from a section to another one, and collectors for supply of sugar solution.