Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Закуска вегетаріанська (Патент на винахід № 106697)(2014) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичЗакуска вегетаріанська містить квасолю варену, сіль, прянощі та додатково містить нут і чечевицю, зелень, томатну пасту, соняшникову олію.Документ Спосіб приготування закуски із квасолі (Патент на корисну модель №89591)(2014) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичСпосіб приготування закуски з квасолі, що передбачає бланшування в воді квасолі, пасерування в олії цибулі, моркви до золотистого кольору, нарізання зелені, змішування перерахованих компонентів з сіллю, чорним і червоним меленим перцем, фасування отриманої суміші, закупорювання, стерилізацію. Квасолю замочують у воді при температурі 15-20°С протягом 60-360 хв., промивають холодною водою через сито для очищення від домішок і бланшують у воді при температурі 97–98 °С протягом 30-120 хв., протирають до однорідної маси, при змішуванні додатково вносять подрібнені горіхи, томатну пасту, квасолевий відвар, потім отриману суміш підігрівають до температури 80-85°С протягом 10-15 хв. при безперервному перемішуванні. Method of preparing of a snack of beans, which involves blanching in water, beans, fried oil onions, carrots until golden brown, green chopping, mixing these ingredients with salt, black and red pepper, packing the mixture, sealing, sterilization. Beans are soaked in water at a temperature of 15-20 ° C for 60-360 min., Washed with cold water through a sieve for removal of impurities and blanching in water at a temperature of 97-98 ° C for 30-120 min., wipe until smooth, additionally made by mixing crushed nuts, tomato paste, bean broth, and then the resulting mixture is heated to a temperature of 80-85 ° C for 10-15 min. with continuous stirring.Документ Спосіб приготування закуски із квасолі (патент на корисну модель №89243)(2014) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр СеменовичСпосіб приготування закуски з квасолі, що включає замочування і бланшування квасолі, подрібнення і пасерування в олії ріпчастої цибулі, моркви, подрібнення часнику, зелені кінзи, змішування перерахованих компонентів з червоним перцем, сіллю, фасування, закупорювання. Квасолю подрібнюють до однорідної маси, піддають шоковому заморожуванню, додатково змішують з очищеними подрібненими волоськими горіхами, зеленю петрушки, чорним меленим перцем, томатною пастою та додають консервант. Зберігають при температурі 2-4°С протягом 14-25 діб. Method of preparation of bean snacks, including soaking and blanching the beans, grinding and passerovanie oil onions, carrots, garlic, coriander, mixing the listed ingredients with red pepper, salt, filling, capping. Beans are ground to a homogeneous mass is subjected to shock freezer, further mixed with purified chopped walnuts, parsley, black pepper, tomato paste and added preservative. Stored at 2-4 ° C for 14-25 days.