Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісна варено-копчена ковбаса з м’ясом качки мускусної і екстрактом розмарину (Патент на винахід № 121263)
    (2020) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович
    Винахід стосується м'ясовмісної варено-копченої ковбаси з м'ясом качки мускусної, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкірки, препарат Апроред, екстракт розмарину сухий. В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясовмісної варено-копченої ковбаси, з добавкою екстракту розмарину, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The invention relates to a meat-containing cooked-smoked sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, side fat, soy isolate, protein stabilizer with pork skin, the drug Aprored, dry rosemary extract. The invention is based on the task of developing a meat-containing cooked-smoked sausage, with the addition of rosemary extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісна варена ковбаса «Качина» з екстрактом журавлини (Патент на корисну модель № 119891)
    (2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної вареної ковбаси з добавкою екстракту журавлини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked sausage with the addition of cranberry extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісна варена ковбаса «Качина» з екстрактом чорної смородини (Патент на корисну модель № 119885)
    (2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної вареної ковбаси, з добавкою екстракту чорної смородини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked sausage, with the addition of black currant extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення м’ясовмісної вареної ковбаси «Качина» з екстрактом чорної смородини (Патент на винахід № 119078)
    (2019) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
    Винахід належить до м'ясної промисловості і може бути використаний при виробництві варених ковбас. В основу винаходу поставлена задача способу виробництва м'ясовмісної вареної ковбаси шляхом додавання екстракту чорної смородини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The invention relates to the meat industry and can be used in the production of cooked sausages. The invention is based on the method of production of meat-containing cooked sausage by adding black currant extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.