Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Напівфабрикат «Котлета з м’яса індика» (Патент на корисну модель № 135647)(2019) Галенко, Олег Олександрович; Логвиненко, Наталія Петрівна; Пасічний, Василь МиколайовичКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до м'ясного виробництва, та може бути використана при виробництві котлет, збагачених мінеральними речовинами, з покращеними структурно-механічними та органолептичними показниками. Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення дієтичного продукту із м'яса індика, яка забезпечує розширення використання м'яса індика, підвищення органолептичних властивостей продукту та підвищення біологічної цінності. The utility model belongs to the food industry, in particular to the meat production, and can be used in the production of cutlets enriched with minerals, with improved structural-mechanical and organoleptic characteristics. The task of the utility model is to create a new composition for the manufacture of a dietary product from turkey meat, which provides for the expansion of the use of turkey meat, increase the organoleptic properties of the product and increase the biological value.Документ Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна ПетрівнаВарена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи курячих яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage with mineral addition from the shell of chicken eggs contains pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, pepper svizhu the black mcode of eleniy,kuryatinu,morkvu cleared, melanzh, mineral addition, from the shell of chicken eggs, cardamon, garlic fresh or canned.Документ Варена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій (Патент на корисну модель № 82765)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна ПетрівнаВарена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із стулок мідій, кардамон, часник свіжий або консервований. Boiled sausage with mineral addition from the leaves of mussels mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.Документ Варена ковбаса з мінеральною добавкою із раковин рапани (Патент на корисну модель № 82775)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна ПетрівнаВарена ковбаса з мінеральною добавкою із раковини рапани містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із раковин рапани, кардамон,часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shells of rapani, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць (Патент на корисну модель № 81787)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна ПетрівнаВарена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи перепелиних яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи перепелиних яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shell of quail eggs, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.Документ Ковбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом (Патент на корисну модель № 55261)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, цибулю, перець духмяний та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, onions, pepper and water-plants tsystozira.Документ Ковбаски для гриля з цистозірою (Патент на корисну модель № 55260)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля з цистозірою, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill with tsystozira containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat,bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants tsystozira.