Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Ковбаски для гриля, збагачені макро- та мікроелементним складом (Патент на корисну модель № 55261)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, цибулю, перець духмяний та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, onions, pepper and water-plants tsystozira.Документ Ковбаски для гриля з цистозірою (Патент на корисну модель № 55260)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля з цистозірою, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, перець чорний, часник свіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та водорості цистозіру. Developed sausages for the grill with tsystozira containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, black pepper,fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat,bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants tsystozira.Документ Ковбаски для гриля профілактичного призначення (Патент на корисну модель № 55259)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля профілактичного призначення, які містять свинину напівжирну подрібнену, сіль, цукор, шпик, квасолю, томатну пасту, цибулю ріпчасту сиру, перець духмяний та морські водорості фукус. Sausages for the grill for the prophylactic purposes (Patent for useful model № 55259) Developed sausages for the grill for the prophylactic purposes containing chopped semi-bold pork, salt, sugar, bacon, beans, tomato sauce, pepper and water-plants fucus.Документ Ковбаски для гриля з фукусом (Патент на корисну модель № 55258)(2010) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Галенко, Олег ОлександровичРозроблено ковбаски для гриля з фукусом, якімістять свинину напівжирнуподрібнену, сіль, цукор, перецьчорний, часниксвіжий очищений, які відрізняються тим, що додатково містять м'ясо куряче подрібнене, шпик, квасолю, паприку, корицю та морські водорості фукус. Developed sausages for the grill with fucus containing chopped semi-bold pork, salt, black pepper, fresh peeled garlic, characterized in that it further comprises chopped chicken meat, bacon, beans, paprika, cinnamon and water-plants fucus.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси, збагаченої кальцієм (Патент на корисну модель № 80258)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 80255)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages fortified with calcium.