Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина Анатоліївна
    Запіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)
    (2018) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Деклараційний патент на корисну модель № 113382)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре калини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein co-precipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the viburnum puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078)
    (2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович
    Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)
    (2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Рулет рибний функціонального призначення «Дімаре» (Деклараційний патент на корисну модель № 67388)
    (2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Рулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, шпинату, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, spinach, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.
  • Ескіз
    Документ
    Рулет рибний функціонального призначення «Роял» (Деклараційний патент на корисну модель № 67389)
    (2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Рулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеного жита, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated rye, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.
  • Ескіз
    Документ
    Рулет рибний функціонального призначення «Атлантіс» (Деклараційний патент на корисну модель № 67390)
    (2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Рулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеної гречки, шпинату, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated buckwheat, spinach, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.
  • Ескіз
    Документ
    Рулет рибний функціонального призначення «Маріно» (Деклараційний патент на корисну модель № 67391)
    (2012) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Магалецька, Ірина Анатоліївна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Рулет рибний функціонального призначення, що містить котлетну масу з філе риби, молоко, сіль, який відрізняється тим, що використовують композиційну суміш, що складається із крупки з пророщеної гречки, гарбуза, квіткового пилку, водоростей норі, пшеничних висівок та крохмалю HiMaize. A functional fish roll containing a cutlet mass of fish fillet, milk, salt, which differs in the use of a composition mixture consisting of grits of germinated buckwheat, pumpkin, pollen, seaweed nori, wheat bran and HiMaize starch.