Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Термотолерантний штам дріжджів Saccharomycescerevisia, який використовується для зброджування квасного сусла при виробництві квасу (Патент на корисну модель № 4051)
    (1994) Кисла, Любов Василівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Прибильський, Віталій Леонідович
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва квасу (Патент на винахід №2883)
    (1994) Прибильський, Віталій Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Кисла, Любов Василівна; Підгорський, Валентин Степанович; Коваленко, Надія Констянтинівна; Палеха, Світлана Іванівна; Григоров, Юрій Григорович; Живаго, Людмила Михайлівна; Мельничук, Надія Олександрівна; Чередніченко, Віра Павлівна; Павлюк, Степан Іванович
    Спосіб виробництві квасу, який передбачає розмноження чистих культур дріжджів і молочнокислих бактерій, внесення їх в квасне сусло, зброджування його і купажування з рецептурними компонентами, що відрізняється тим, що з молочнокислих бактерій використовують штами Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Streptococcus faecium K77D і Lactobacillus plantarum AH 11/16. Method of producing kvass, which involves propagation of pure cultures of yeast and lactic acid bacteria, making them kvass wort, fermentation and blending it with the prescription components, characterized in that the lactic acid bacteria strains used
  • Ескіз
    Документ
    Штам дріжджів Saccharomycescerevisiae, який використовується для зброджування квасного сусла у виробництві квасу (Патент на винахід № 1552)
    (1994) Кисла, Любов Василівна; Маринченко, Віктор Опанасович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Ярмощук, Ольга Олександрівна
    Штам дріжджів Saccharomycescerevisiae МКПМ У-825, який використовується для зброджування квасного сусла у виробництві квасу. Yeaststrain Saccharomycescerevisiae MKPM U-825, whichisusedforfermentationkvasswortintheproductionofkvass. Штамм дрожжей Saccharomycescerevisiae ВКПМ У-825, используемый для сбраживания квасного сусла при производстве кваса.