Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Установка для приготування емульсій (Патент на корисну модель № 85602)(2013) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Клюк, Олександр Дмитрович; Некоз, Олександр Іванович; Яковенко, Олексій АнатолійовичУстановка для приготування емульсії містить технологічну емність з генератором коливань, дозатором підігрітої води, дозатором розтопленого жиру, сполученим з генератором коливань і насосом, включеними в циркуляційний контур. Генератор коливань виконано у вигляді гідродинамічного кавітаційного апарата з нерухомим кавітуючим елементом і встановлено зовні технологічної емкості. При цьому нерухомий кавітуючий елемент сполучений з дозатором розтопленого жиру. Device for preparing emulsions containing technological Amnesty generator oscillations heated dispenser water dispenser melted fat, connected to the oscillator and pump included in the recirculation loop. Oscillator is designed as a hydrodynamic cavitation device with real cavitating element and set outside technologycal capacity. Thus the fixed cavitating element connected with dispenser melted fat.Документ Спосіб приготування засолювальних розчинів (Патент на корисну модель № 80709 )(2013) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Клюк, Олександр Дмитрович; Некоз, Олександр Іванович; Дзюб, Олександр ГригоровичСпосіб приготування засолювальних розчинів включає їх розчинення у воді та перемішування розчину в гідродинамічному кавітаційному апараті. Спочатку готують емульсію з функціональними компонентами. Потім подають в гідродинамічний кавітаційний апарат. За джерелом кавітації і перемішують розчин з кратністю не менше трьох. Method of preparation of the salting solution comprises dissolving in water and mixing the solution in the hydrodynamic cavitation device. Initially, an emulsion with functional components. Then fed into the hydrodynamic cavitation apparatus with a source of cavitation and the solution was stirred with a multiplicity of at least three.