Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39439)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується рисова крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.Документ Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)(2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила ОлександрівнаВинахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад для сухого сніданку містить борошно, цукор, причому використовують пшеничне борошно, Мипро-Вит та сіль. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product like dry-breakfast cereals. The composition of the dry breakfast contains flour, sugar with wheat flour, Mipro-Vit and salt used.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №36129)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та яблучний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №39442)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та морквяний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)(2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила ВасилівнаСпосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.Документ Склад чипсів грибних (Патент на корисну модель № 56644)(2011) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаСклад чипсів грибних, який як основну сировину містить гриби їстівні та додатково містить лимонну кислоту та олію рослинну. A composition of mushroom chips comprises edible mushrooms as the basic raw material and is supplemented with citric acid and a vegetable oil.