Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини (Деклараційний патент на корисну модель № 139654)
    (2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Низькокалорійний білковий десерт з горобини, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить маслянка та пюре з садової горобини. Low-calorie protein dessert made from mountain ash, containing applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes butter dish and puree from garden mountain ash.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Загорська, Катерина Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,
  • Ескіз
    Документ
    Склад начинки (Патент на корисну модель № 38615)
    (2009) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Мельник, Оксана Петрівна; Брич, Інна Іванівна; Сергієнко, Анастасія Ігорівна; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Корисна модель може бути використана при отриманні начинки для виробництва харчоконцентратних виробів. The utility model can be used in the preparation of stuffing food concentrates for the production of products.