Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНизькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131066)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), який відрізняється тим, що як підсолоджувач використовують глюкозно-фруктозний сироп та додатково вводять пюре з журавлини та банана. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), which differs in that glucose-fructose syrup is used as a sweetener and cranberry and banana puree is additionally introduced.Документ Склад низькокалорійного виноградно-вершкового шуму (Деклараційний патент на корисну модель № 131048)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Кузьменко, Олександр Максимович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад низькокалорійного шуму, що включає в себе: вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняться тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп-42 та додатково входить пюре з винограду. The composition of the low-calorie noise includes: cream 33% and a sweetener, which is distinguished by the fact that it contains glucose-fructose syrup-42 as a sweetener and additionally includes grape puree.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131047)(2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Іскандарова, Ірина РоманівнаСклад масляного крему, що включає в себе: масло вершкове (вміст жиру 69,2 %), підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його складу як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп, додатково входить пюре з фейхоа та бананове пюре. The composition of the butter cream includes: butter (fat content 69.2%), a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener, additionally includes feijoa puree and banana puree.Документ Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 130437)(2018) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Споденко, Олександр Володимирович; Кравчук, Надія МиколаївнаСклад фруктового масляного крему, що включає в себе вершкове масло, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре печеного банана, імбирний сік та свіжий базилік, суха сироватка, The composition of the fruit butter cream, includes butter, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes baked banana puree, ginger juice and fresh basil, whey powder.