Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спред солодковершковий «Пікантний з сіллю» (Патент на корисну модель № 77566)
    (2013) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна
    Солодковершковий спред, що містить рослинну сировину та молочний жир. Як рослинну сировину містить сік з стебел селери і соняшникову олію, а як молочний жир містить солоне вершкове масло. Продукт повністю готовий до вживання. Sweet cream spread that contains vegetable raw milk fat. As the plant material contains the juice from the stalks of celery and sunflower oil, as well as milk fat contains salty butter. The product is ready for use.
  • Ескіз
    Документ
    Спред солодко вершковий «Кокосова насолода» (Патент на корисну модель № 77615)
    (2013) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна
    Солодковершковий спред, що містить вершкове масло, соняшникову олію і емульгатор, який відрізняється тим, що як емульгатор використовують кокосове молоко. Продукт повністю готовий до вживання. Creamy spreads containing butter, sunflower oil, and an emulsifier, characterized in that used as emulsifier coconut milk. The product is ready for use.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування пасти з пряної зелені «Зеленушка» (патент на корисну модель № 63805)
    (2011) Сукманов, Валерій Олександрович; Соколов, Сергій Анатолійович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Охременко, Світлана Ігорівна
    Спосіб приготування пасти з пряної зелені передбачає попередню підготовку сировини, її подрібнення, пакування в герметичну упаковку та обробку високим тиском при оптимальних параметрах. Корисна модель може бути використана для приготування паст для перших блюд та соусів, а також в консервній галузі харчової промисловості. A method of cooking pasta implies spicy green preconditioned feedstock, grinding, packaging in a sealed container and high pressure treatment at optimum parameters. The utility model can be used to make pasta for soups and sauces, as well as canned food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Спред солодковершковий «Кокосова спокуса» (Патент на корисну модель № 77614)
    (2013) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна
    Солодковершковий спред, що містить вершкове масло, соняшникову олію і емульгатор, який відрізняється тим, що як емульгатор використовують кокосове молоко і кокосову м’якоть. Продукт повністю готовий до вживання. Sweet spreads containing butter, sunflower oil, and an emulsifier, which is used as coconut milk and coconut flesh. The product is ready for use.
  • Ескіз
    Документ
    Спред солодковершковий «Пікантний» (Патент на корисну модель № 77567)
    (2013) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна
    Солодковершковий спред «Пікантний», що містить молочний жир та рослинну сировину, причому як молочний жир використовують вершкове масло, а як рослинну сировину – сік селери пастеризований і соняшникову олію. Продукт повністю готовий до вживання. Sweet creamy spread «Piquant», contains milk fat and vegetable raw materials, both milk fat used butter, and as a vegetable raw materials - celery juice, pasteurized, and sunflower oil. The product is ready for use.