Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64658)(2011) Лазоренко, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію та емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно кукурудзяне. Мафін додатково містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Corn meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.Документ Маффін функціонального призначення (Патент на корисну модель № 65437)(2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаМафін функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475, лактулозу. A muffin of functional purpose comprises wheat flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate, emulsifying agents E471 and E475, lactulose.Документ Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64660)(2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаМафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно гречане. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Buckwheat meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.Документ Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64659)(2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаМафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е 475. Як борошно використане борошно рисове. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Rice meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.