Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на корисну модель № 91386)
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Мафін безглютеновий містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатори Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію. Як камедь використовують камедь ксантану, як крохмаль використовують крохмаль картопляний. Використовують борошно амарантове, какао-порошок, лецитин. Gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate. As gum xanthan gum is used as starch using potato starch. Use amarantovoe flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64658)
    (2011) Лазоренко, Наталія Петрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію та емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно кукурудзяне. Мафін додатково містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Corn meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.
  • Ескіз
    Документ
    Маффін функціонального призначення (Патент на корисну модель № 65437)
    (2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Мафін функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475, лактулозу. A muffin of functional purpose comprises wheat flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate, emulsifying agents E471 and E475, lactulose.
  • Ескіз
    Документ
    Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64660)
    (2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно гречане. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Buckwheat meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.
  • Ескіз
    Документ
    Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64659)
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е 475. Як борошно використане борошно рисове. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Rice meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.