Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб очищення овочевих соків ( патент на корисну модель №46541)(2009) Мельник, Людмила Миколаївна; Матко, Світлана ВасилівнаСпосіб очищення овочевих соків, що передбачає адсорбцію пектинових речовин, який відрізняється тим, що як адсорбент використовується природний дисперсний мінерал палигорськіт в кількості 3,23…4,76% мас. при тривалості обробки 20…30хвилин. Way to clean vegetable juice, providing the adsorption of pectin, which is characterized in that it is used as an adsorbent dispersed natural mineral palygorskite in the number 3.23 ... 4.76% by weight. when the processing time of 20 ... 30 minutes.Документ Спосіб прояснення яблучного соку (Патент на винахід № 95728)(2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила МиколаївнаСпосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв., а потім обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС. Method clarification of apple juice that provides the combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice is first subjected to purification adsorbed palygorskite fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 min., And then treated enzyme preparation Fruktozymom P in quantities 0,005-0,01%, lasting 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C the juice.Документ Спосіб прояснення яблучного соку (Патент на винахід № 95727)(2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила МиколаївнаСпосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС , а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв. Method clarification of apple juice, which provides combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice initially treated enzyme preparation Fruktozymom P 0,005-0,01% in the number, duration of 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C juice, and then subjected to purification of palygorskite adsorbed fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 minutes.Документ Спосіб адсорбційного очищення фруктового соку (Деклараційний патент на корисну модель № 70717)(2004) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Манк, Валерій ВеніаміновичСпосіб адсорбційного очищення фруктового соку, що передбачає його обробку природним мінералом при нагріванні, який відрізняється тим, що як сорбент використовують палигорськіт в концентрації 10-20%. Method adsorption purification of fruit juice, which provides its handling of natural minerals when heated, wherein the sorbent use that as palygorskite in a concentration of 10-20%.Документ Спосіб освітлення фруктового соку (Деклараційний патент на винахід № 70641)(2004) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Манк, Валерій ВеніаміновичСпосіб освітлення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент застосовують палигорськіт в концентрації 10-20%. A method of fruit juice clarification, comprising heating and its subsequent processing sorbent, characterized in that palygorskite is used as a sorbent in a concentration of 10-20%.Документ Спосіб прояснення яблучного соку (патент на корисну модель №55316)(2010) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила МиколаївнаСпосіб прояснення яблучного соку, що включає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом фруктизимом Р у кількості 0,005…0,01 % тривалістю 1,0…1,5 год. при температурі соку 45-50 º С, а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 3,0…2,0 мм концентрацією 2,5…3,3 мас.% при температурі 60-80ºС протягом 20…30 хв. Way of clarification of apple juice, which includes a combination of apple juice processing, which is characterized by the fact that apple juice is first treated with an enzyme preparation in the amount of R fruktizimom 0,005 ... 0.01% of the length of 1.0 ... 1.5 hours at a temperature of 45-50 º C of juice, and then subjected to adsorption fraction of palygorskite 3.0 ... 2.0 mm concentration of 2.5 ... 3.3 wt.% At 60-80 º C for 20 ... 30 minutes.Документ Спосіб прояснення фруктового соку (Деклараційний патент на корисну модель № 16201)(2006) Матко, Світлана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Мельник, Зіновій ПетровичСпосіб прояснення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку природним сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується палигорськіт в концентрації 10-20%. Method clarification of fruit juice, which provides heating and its subsequent processing natural sorbent, wherein that palygorskite as sorbent used in a concentration of 10-20%.