Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання рисового солоду
    (2015) Мукоїд, Роман Миколайович; Соболь, Микола Іванович; Кошова, Валентина Миколаївна
    Спосіб за прототипом включає миття, замочування зерна протягом 2 ...З год. при температурі води 18...20°С, потім зливають воду і залишають зерно на 4...6 год. без води, потім повторюють дані операції протягом 70...75 год. до досягнення вологості зерна 45...48 %, пророщування проводять протягом 5...7 діб при температурі 17...22 °С, висушування проводять 24 години, поступово підвищуючи температуру від 50 до 105 °С до вологості 4...6 %. The prototype method includes washing, soaking the grain for 2 ... a year. at water temperature 18 ... 20 ° С, then drain water and leave the grain for 4 ... 6 hours. without water then repeat the operation data for 70 ... 75 h. until the grain moisture content reaches 45 ... 48%, germination is carried out for 5 ... 7 days at a temperature of 17 ... 22 ° С, drying is carried out 24 hours, gradually increasing the temperature from 50 to 105 ° С to a humidity of 4 ... 6%.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на корисну модель № 27356)
    (2007) Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Description to useful model patent. Apparatus for the production of fermented malts.
  • Ескіз
    Документ
    Лабораторна установка для приготування пророщених злакових культур (17340)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович
    Опис до патенту на корисну модель. Лабораторна установка для приготування пророщених зерен злакових культур. Description to useful model patent. Laboratory setup for cooking germinated cereal.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній» (Патент на корисну модель № 18764)
    (2006) Мукоїд, Роман Миколайович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній».
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф» (Патент на корисну модель № 18762)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бірюков, Ігор Володимирович; Чумакова, Олена Володимирівна
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф».