Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно пшеничне, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову. Крім цього, як цукрозамінник використовується лактулоза (кристалічна). Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання діабетичних виробів з лактулозою стабільної якості та з достатнім вмістом пребіотика. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains wheat flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil. In addition, as a sweetener used lactulose (crystalline). The proposed composition of ingredients provides reception of diabetic products with lactulose stable quality and with sufficient content of prebiotic.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.