Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Смузі «Живинка»
    (2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Вовк, Ганна Михайлівна
    Смузі на основі авокадо і ківі, відрізняється тим, що в рецептуру додатково включено банан і вівсяний відвар. Smoothie based on avocado and kiwi, differs in that the recipe additionally includes banana and oat broth.
  • Ескіз
    Документ
    Молочно-рослинний напій «Сонячний»
    (2017) Троцюк, Галина Юріївна; Шевченко, Сергій Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Молочно-рослинний напій містить молоко пастеризоване 1,5 % жирності, морквяний та яблучний фреші, мед та квітковий пилок. The milk-vegetable drink contains pasteurized milk 1.5% fat, fresh carrot and apple, honey and flower pollen.
  • Ескіз
    Документ
    Вівсяне печиво «TASTY»
    (2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Радькевич, Світлана Миколаївна
    Від «Вівсяного» печиво, відрізняється тим, що в рецептуру входять яйця, вівсяні та мигдалеві пластівці. From "Oatmeal" cookies, it differs in that the recipe includes eggs, oatmeal and almond flakes
  • Ескіз
    Документ
    Суфле дієтичного призначення на основі ізомальтитолу та фруктози (Патент на корисну модель № 134363)
    (2019) Мурзін, Андрій Вадимович; Мурзіна, Анастасія Едуардівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна
    Суфле дієтичного призначення містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, згідно з корисною моделлю додатково містить ізомальтитол та фруктозу.The dietary soufflé comprises agar, an egg-dried protein, a citric acid and an essence, according to the invention additionally contains isomalitol and fructose.
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 136704)
    (2019) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Низькокалорійний білковий десерт, що містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре фізалісу. A low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that its content as a sweetener includes glucose-fructose syrup and additionally includes physalis puree,
  • Ескіз
    Документ
    Склад низькокалорійного десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 131051)
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Краснощокова, Катерина Павлівна
    Склад низькокалорійного бананово-вершкового шуму, що включає вершки 33 % та підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту, як підсолоджувач, входить глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, та додатково входить пюре з банана. The composition of the low-calorie banana-cream noise, including cream 33% and a sweetener, which differs in that its content, as a sweetener, includes glucose-fructose syrup GFS-42 and additionally includes banana puree.
  • Ескіз
    Документ
    Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)
    (2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
    Склад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.
  • Ескіз
    Документ
    Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)
    (2017) Соцька, Юлія Дмитрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій Михайлович
    Суха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково додають люпинове борошно у певному співвідношенні компонентів. Dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, sugar, salt and citric acid, which is different in that additionally add lupine meal in a certain ratio of components.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель №40130)
    (2009) Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна
  • Ескіз
    Документ
    Кисіль із яблук сушених (Патент на корисну модель № 63960)
    (2011) Павлюченко, Олена Станіславівна; Друцька, Вікторія Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.