Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)
    (2013) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa Андрiївна
    Спосіб одержання грибного напівфабрикату передбачає попередню підготовку компонентів, теплову обробку, фасування й пакування. Method of obtaining of mushroom semifinished provides preliminary training components, thermal processing, filling and packaging.
  • Ескіз
    Документ
    Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)
    (2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна
    Розроблено спосіб виробництва білково-жирового стабілізатор з ковбасної шкури, що передбачає її промивання та нарізання на шматки, який відрізняється тим, що проводиться витримка у воді та термічна обробка ковбасної шкури з подальшим подрібненням та диспергуванням ковбасної шкурки, з додаванням бульйону або води, свинячого жиру або шпига до маси вареної ковбасної шкури. A method of producing a protein-lipid stabilizer of sausage skins, which involves washing and cutting it into pieces, wherein conducted exposure to water and heat treatment of sausage skins, followed by grinding and dispersing sausage skins, adding broth or water, pork fat or Shpyg to mass cooked sausage skins.