Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Напівфабрикат «Котлета з м’яса індика» (Патент на корисну модель № 135647)(2019) Галенко, Олег Олександрович; Логвиненко, Наталія Петрівна; Пасічний, Василь МиколайовичКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до м'ясного виробництва, та може бути використана при виробництві котлет, збагачених мінеральними речовинами, з покращеними структурно-механічними та органолептичними показниками. Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення дієтичного продукту із м'яса індика, яка забезпечує розширення використання м'яса індика, підвищення органолептичних властивостей продукту та підвищення біологічної цінності. The utility model belongs to the food industry, in particular to the meat production, and can be used in the production of cutlets enriched with minerals, with improved structural-mechanical and organoleptic characteristics. The task of the utility model is to create a new composition for the manufacture of a dietary product from turkey meat, which provides for the expansion of the use of turkey meat, increase the organoleptic properties of the product and increase the biological value.Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаРозроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.Документ Напівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів (Патент на корисну модель № 83997 )(2013) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Аліна Михайлівна; Федурко, Іннa АндрiївнаНапівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів, що містить гриби нестандартні, петрушку, пастернак, селеру, кріп, NaCl, воду, крім того додатково містить гарбуз. Prefabricated based on mushrooms and spicy-aromatic vegetables containing unusual mushrooms, parsley, parsnip, celery, dill, NaCl, and water, in addition additionally contains a pumpkin.Документ Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)(2013) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa АндрiївнаСпосіб одержання грибного напівфабрикату передбачає попередню підготовку компонентів, теплову обробку, фасування й пакування. Method of obtaining of mushroom semifinished provides preliminary training components, thermal processing, filling and packaging.Документ М’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779)(2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Литвин, Сергій ВолодимировичКотлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.Документ Консерви других страв з грибами бланшованими (Патент на корисну модель № 82952)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача - розроблення рецептури консервів других страв з грибами бланшованими з використанням грибної сировини для збагачення продуктів харчовими волокнами, вітамінами, калієм, фосфором і залізом, цінними і необхідними організму, також міддю, йодом, марганцем - мікроелементами, дуже важливими для обміну речовин. The basis of the utility model given the task - developing recipes main dishes with canned mushrooms blanched using mushroom raw materials for fortification of dietary fiber, vitamins, potassium, phosphorus and iron, valuable and necessary body as copper, iodine, manganese - trace elements, it is important to metabolism.Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент України на корисну модель № 80711)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаПаштет м’ясний з грибами бланшованими включає печінку яловичу бланшовану, м’ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль, суміш спецій. Як м’ясо використовується свинина жилована, додатково використовується шкірка свиняча варена, легені варені, гриби бланшовані. Canned meat with mushrooms blanched include beef liver, meat blanched, fried onions, salt, spice mix. How to use pork meat trimmed additionally used pork rind boiled, lungs, mushrooms blanched.