Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски консервовані (Патент на корисну модель № 122445)
    (2018) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Храпачов, Олег Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Пасічна, Світлана Петрівна; Костишин, Василь Дмитрович
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва м'ясних та м'ясомістких консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу шляхом застосування більш дешевої та поширеної основної сировини, підвищити рентабельність виготовлення сосисок, зі збереженням високої якості, шляхом додавання до їх складу розробленої композиції, компенсувати смакові та поживні характеристики, а також зберегти харчову цінність. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task of using cheaper and more common basic raw materials, increase the profitability of making sausages, while maintaining high quality, by adding to their composition the developed composition, compensate for taste and nutritional characteristics, and preserve nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски кров’яні консервовані (Патент на корисну модель № 127268)
    (2018) Пасічний, Василь Миколайович; Циганкова, Марія Cергіївна; Гармаш, Дмитро Вікторович; Жукова, Марина Романівна; Капітула, Єлізавета Ігорівна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме стосується виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу: збагатити сосиски кров'яні консервовані гемовим залізом та отримати продукт, оптимальний за хімічним складом, покращити збалансованість амінокислотного складу. The utility model belongs to the meat industry, namely the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task: to enrich blood sausages canned with heme iron and get a product that is optimal in chemical composition, to improve the balance of amino acid composition.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісні сардельки з м’ясом качки мускусної (Патент на корисну модель № 124221)
    (2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісних сардельок з м'яса качки мускусної з використанням додаткових джерел білків тваринного і рослинного походження та за рахунок переробки вторинної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів зі збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing sausages from musk duck meat using additional sources of animal and vegetable proteins and by processing secondary raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці
    (2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Гриценко, Артем Юрійович; Мороз, Олена Олексіївна
    Розроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.