Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55093)(2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гулак, Олена ВолодимирівнаВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice through the use of lemon balm extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55095)(2010) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро ВасильовичВ основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice by using catnip extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 93826)(2011) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро ВасильовичВ основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту котовника, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using nepeta extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.Документ Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на винахід № 95388)(2011) Гулак, Олена Володимирівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Українець, Анатолій Іванович; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро ВасильовичВ основу винаходу поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The invention is based is tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using lemon balm extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.Документ Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модел № 66633)(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Перцевой, Федір ВсеволодовичМорозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.Документ Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на винахід № 99398)(2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Перцевой, Федір ВсеволодовичМорозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.