Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Котлети «Patty» парові (Патент на корисну модель № 97504)(2015) Пешук, Людмила Василівна; Kopoвінa, Марiя Володимирiвна; Гагач, Іван ІгоревичОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення котлет «Patty» парових, яка вирішується шляхом зміни компонентів та співвідношення між ними. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of cutlets "Patty" steam, which can be solved by modifying the components and the ratio between them.Документ Делікатес із м’яса цесарки (Патент на корисну модель № 94855)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Kopoвінa, Марiя ВолодимирiвнаОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.Документ Котлета «Царська» (Патент на корисну модель № 94856)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гагач, Іван Ігоревич; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаОсновною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.Документ Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на винахід № 107045)(2014) Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила ВасилівнаЗадачею винаходу є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів, які мають підвищені функціонально-технологічні властивості за рахунок поліненасичених жирних кислот, вітамінів та мінеральних речовин. The object of invention is to create recipes sausages meat from rabbits that have higher functional and technological properties by polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.