Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.