Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Сардельки ’’Кролячі’’ (Патент на винахід № 107045)(2014) Аветян, Едуард Георгійович; Пешук, Людмила ВасилівнаЗадачею винаходу є створення рецептури сардельок на основі м'яса кролів, які мають підвищені функціонально-технологічні властивості за рахунок поліненасичених жирних кислот, вітамінів та мінеральних речовин. The object of invention is to create recipes sausages meat from rabbits that have higher functional and technological properties by polyunsaturated fatty acids, vitamins and minerals.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси, збагаченої кальцієм (Патент на корисну модель № 80258)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва геродієтичної вареної ковбаси (Патент на корисну модель № 80255)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages fortified with calcium.