Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 127906)
    (2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну. Додатково містить екстракти кориці, паприки і імбиру. The composition of ice cream contains fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water. Additionally contains extracts of cinnamon, paprika and ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на винахід № 115513)
    (2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на винахід № 115742)
    (2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 117308)
    (2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 117306)
    (2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)
    (2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на винахід № 111508)
    (2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Масліков, Максим Михайлович
    Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та/або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент на винахід № 95386)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Ланін, Валентин Едуардович
    Удосконалений склад морозива ароматичного та льоду дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальний смак і аромат та підвищену біологічну цінність. Improved composition and ice cream aromatic allows to obtain a product with attractive appearance, which has the original taste and flavor and high biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ароматичного або льоду (Патент на винахід № 93827)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна
    Удосконалений склад морозива ароматичного та льоду дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальний смак і аромат та підвищену біологічну цінність. Improved composition and ice cream aromatic allows to obtain a product with attractive appearance, which has the original taste and flavor and high biological value.