Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на винахід № 112908)
    (2016) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-2» (Патент на корисну модель №100478)
    (Патент 100478 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Склад комплексного підкислювача "Оптимальний-2 / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201501346; заявл. 18.02.2015; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14, 2015., 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра Іванівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-2», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, грибкову α-амілазу та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. There was received the complex powder Acidifiers "Optimal-2", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, fungal α-amylase and malt fermented rye. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)
    (Патент на корисну модель № 100480 Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. - заявл. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, бюл. № 14, 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра Іванівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 83003)
    (2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Коваленко, Анна Андріївна
    Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, цукор, комплексний поліпшувач "Ібіс". Bread of a rye and wheat flour mixture comprises rye and wheat flour, yeast, salt, sugar, the complex improver "Ibis".
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва заварного хліба (Патент на корисну модель № 56801)
    (2011) Баран, Юлія Леонідівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Патент на корисну модель. Запропоновано спосіб виробництва заварного хліба, який складається зі стадії приготування заварки, закваски та приготування тіста. Використання біологічно-активної закваски у кількості 4-5 % до маси борошна, сприяє зменшенню затрат сухих речовин борошна на бродіння та скорочення технологічного процесу приготування хліба на 4-5 годин порівняно з традиційним способом. The patent for useful model. Presents a method of producing boiled bread, which consists of a cooking stage brewing, fermentation and dough. The use of biologically active yeast in an amount of 4-5% by weight of flour, reduces costs solids flour for fermentation and reduction process of making bread for 4-5 hours compared to the traditional way.
  • Ескіз
    Документ
    Хліб з борошна тритікале
    (2004) Федорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 50496)
    (2002) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва хліба (Деклараційний патент на винахід № 44034)
    (2002) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
  • Ескіз
    Документ
    Сушки "Золотисті" (Деклараційний патент на корисну модель № 3390)
    (2004) Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.