Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування (Деклараційний патент №55157)
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Михайльо, Віктор Миколайович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій Іванович
    Cпосіб передбачає внесення α-амілази и глюкоамілази в зерновий заміс, піддають більш тонкому подрібненню одночасно з розчиненням і оцукрюванням крохмалю в одну стадію в умовах турбулентного режиму на рівні 140000-280000 Re. The method provides addition α-amylase and glucoamylase in the grain batch, which was subjected to a more finely ground simultaneously with the dissolution and saccharification starch in a single stage in a turbulent regime at 140000-280000 Re.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для механоферментативної обробки крохмалевмісної сировини (Деклараційний патент № 55156А )
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій Іванович
    Апарат забезпечує високий ступінь розчинення і оцукрювання крохмалю в одну стадію за рахунок інтенсифікації подрібнення замісу у мокрому стані та скорочення питомих витрат енергії на приготування сусла. Apparatus provides temple the degree of dissolution and saccharification of starch in one step through the intensification of wet grinding of batch and to reduce specific consumption energy for prepare wort.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 35247)
    (1999) Гулий, Іван Степанович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Артюхов, Володимир Якович; Циганков, Петро Семенович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маринченко, Віктор Опанасович; Королюк, Костянтин Євгенійович; Сікач, Людмила Пилипівна; Сизько, Валерій Борисович; Самойліченко, Роман Вікторович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of receipt of spirit home-brewed beers from starch-containing raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 70423)
    (2004) Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Сизько, Валерій Борисович; Артюхов, Володимир Якович; Кириленко, Роман Григорович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб одержання спиртової бражки із крохмалевмісної сировини. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of receipt of a spirit home-brewed beer from starch-containing raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 35246)
    (2003) Гулий, Іван Степанович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Артюхов, Володимир Якович; Циганков, Петро Семенович; Олійнічук Сергій Тимофійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маринченко, Віктор Опанасович; Королюк, Костянтин Євгенійович; Сікач, Людмила Пилипівна; Сизько, Валерій Борисович; Самойліченко, Роман Вікторович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини.