Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на винахід № 111916)
    (2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій Дмитрович
    Спосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. Борошно використовується рисове, причому тісто має вологість 56-58 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 70-80 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. The rice flour is used, while dough has a humidity 56-58 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 70-80 seconds.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на винахід № 111917)
    (2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій Дмитрович
    Спосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. При цьому борошно використовують кукурудзяне, а саме тісто має вологість 59-61 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 60-70 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. In this case, use corn flour, and the dough has a humidity 59-61 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 60-70 seconds.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 101984)
    (2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій Дмитрович
    Спосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. Борошно використовується рисове, причому тісто має вологість 56-58 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 70-80 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. The rice flour is used, while dough has a humidity 56-58 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 70-80 seconds.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 101983)
    (2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій Дмитрович
    Спосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. При цьому борошно використовують кукурудзяне, а саме тісто має вологість 59-61 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 60-70 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. In this case, use corn flour, and the dough has a humidity 59-61 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 60-70 seconds.